måndag 27 mars 2017

Baggydress

Två plagg på samma dag, kan det vara sant?!?! Ja, när man har en hel hög med utklippta plagg så att det bara är att sätta sig å sy så fort tillfälle ges så kan detta tydligen hända. Tyget är köpt på skroten i Kinna och är ett tunt collegetyg med öglad baksida. Mönstret är hallonsmulas baggydress i storlek 80 och knappar från LE knappar. 

 

Tröja

Idag har jag gjort färdigt en tröja till mellanpojken. Tyget är en stuvbit och mönstret från etsy. Storlek 98. 


söndag 19 mars 2017

Body till mini

En body till mini ( som inte är så mini längre) i strl 74. Tyg från membadesign, knappar från LE knappar och mönster från hallonsmula. 


lördag 18 mars 2017

Pyjamas fick gå före annat

Det behövs pyjamasar till yngste sonen så  det fick gå före de fina hängselbyxorna som jag tänkt sy. Mönstret är hallonsmulas baggydress
Med knäppning mitt fram istället för diagonalt så att inga knappar hamnar över knäet nu när han kryper. Tyg från myrins. 


onsdag 8 mars 2017

En elefant balanserade...

Tröja till mellansonen som är galen i elefanter. Här får jag sjunga elefantsånger dagarna långa. Tyget är köpt på tyfloppisen som nyss var på frilagret i Göteborg. 

Mönster från etsy


torsdag 2 mars 2017

Så nöjd!

Jag var med på en utförsäljning av "floralwars" för ett tag sedan. Jag fick tag på en panel (framstycket här) samt svart och gult tyg med "floralwars". Först ut fick bli en tröja till mig själv i det svarta tyget i mönstret "lady ophelia" från farbenmix vilket är mitt nya favoritmönster.