söndag 26 februari 2017

Provat ett nytt mönster å är supernöjd!

Idag fick jag sytt i ett nytt mönster som heter "lady ophelia" och kommer från farbenmix. Jag valde att göra tröjan med 3/4-delsärm. Tyget är köpt på syfestivalen hos kameleont design för ett par år sedan. Knapparna är från LE knappar. 

Längst ner bjuder jag på en bild på mig själv i tröjan. Jag är verkligen supernöjd! 



Set till mellansonen

Jag blev äntligen färdig med byxorna jag klippt ut för längesen och en tröja som också legat ett tag. Båda i Strl 98. Byxorna är omg bananas mönster och tröjan är ett mönster från etsy. 

Tygerna är från hyllan här å jag vet inte vart jag köpt alla.


Mysig tröja till mig!

Denna tröjan har legat utklippt så länge så den numera är lite stor, men den fungerar att ha ändå. Mönstret är "Missy" och tyget är köpt på symässan i Göteborg från tygaffären. 


torsdag 23 februari 2017

Fräck tröja!

En härlig tröja med tryck från jollyrogers och i mönster från etsy. Svart Jersey är köpt på mässan hos tygaffären.


tisdag 21 februari 2017

Tröja

En tröja till mellansonen med utryckningsfordon på. Mönstret är från etsy och tyget från mmhdesign. Köpt för ett bra tag sedan. 


måndag 20 februari 2017

Putte i blåbärsskogen

Idag fick det bli ett par mössor vid symaskinen. Min yngste har ingen passande mössa å sen blev mellansonen avis på mössan så då fick det bli en till honom med 😊 

Tyg från memba och mönstret är uppritat efter huvudmått. 


fredag 10 februari 2017

Fodrad collegejacka

Idag har jag färdigställt en fodrad jacka till äldste sonen. Fodret är ett varmt och mysigt tyg som jag köpte på symässan på kviberg och det röda tyget är från Skroten i Kinna och super mario-tyget är från ängshems tyger. 

Mönstret är från etsy, men rejält omarbetat så jag skulle säga att man kan ta vilket liknande mönster som helst och sätta till fickor och vändsy jackan med foder som jag gjort här. 


måndag 6 februari 2017

Nytt set till lilleman

Idag fick jag gjort färdigt ett dom legat utklippt ett tag. Body i mönster från hallonsmula och byxa i ett annat mönster från etsy. Byxans tyg är härlig stretchfrotté med silverrand i som jag köpt av en på Facebook för flera år sedan och bodyns tyg är köpt på symässan på kviberg. Knapparna är köpa från LE-knappar. 


torsdag 2 februari 2017

Startat instagramkonto

Nu har även jag startat ett instagramkonto. Detta konto är öppet och där kommer jag att lägga mina pysselbilder. Välkommen att följa mig på Riskiflickanpysslar