måndag 30 januari 2017

Tröja till mig och mellansonen

Först ut, en tröja till sonen i ett härligt tyg från symässan på kviberg. Mönstret har jag köpt på etsy. Sydd i strl 2-3 år. 


Jag fick även äntligen muddat en tröja till mig som legat länge halvfärdig och bara väntat på hals- och ärmmudd. Tyg från membadesign. Mönstret är från Pinterest. Har modifierat det lite genom att förlänga bakstycket samt muddat i ärmen. 


fredag 27 januari 2017

Stjärnor till min stjärna!

Idag fick jag gjort färdigt en body i Strl 74 till min yngste. Tyg från jny (om jag inte minns helt fel?) och knappar från LE knappar. Mönstret är från hallonsmula. 


onsdag 25 januari 2017

Nya kläder till minste charmtrollet.

Idag fick jag sytt färdigt ett litet set till minste herrn i huset. Byxmönstret är från etsy och bodymönstret är hallonsmula som också finns på etsy. Båda två är sydda i Strl 74. 

Tygerna är hyllvärmare. Det med djur är köpt som stuv på nån mässa och velouren är köpt på swelogent. 

Knappar från le knappar. 


fredag 20 januari 2017

En lite för stor tröja

Sytt en tröja till Mellansonen. Modellen var dock väldigt rymlig och sonen rätt smal... men han gillade den och det är huvudsaken. Tyg från stoff och stil.


söndag 15 januari 2017

Byxor till Mellansonen

Idag fick det bli ett par chillpants i mönster från omgbananas. Tyg från ängshem och mudd från stoff och stil. Sydda i Strl 98. 




söndag 1 januari 2017

Reflexsjal

Nu såhär efter julen passade jag på att göra något till mig själv och valet föll på en reflexsjal för det passar bra i mörkret här på landet där jag bor. 

Garnet är ull/akrylblandning och mönstret kommer från pysselnetans blogg.