lördag 10 november 2012

Födelsedagspresent

Sonen ska på 4-årskalas idag och då fick jag sy en mössa att ge bort i present. Mönstret är egenkonstruerat i ca strl 3-7 år och tyget är från jnydesign och insidan är vit fleece från jysk.

onsdag 7 november 2012

Tävla!!

Gör som jag, tävla om fina priser hos Sydilla och biljetter till Juleexpo!

Gå in på http://sydilla.blogspot.no/2012/11/stor-giveaway.html?m=1 innan 19 nov!

Vinn inträde till Juleexpo!

Gör som jag, var med och tävla om biljetter till Juleexpo som går av stapeln första helgen i december! Norges första riktiga symässa, en fantastisk chans att få vara med om den!

Jag hoppas ju absolut på vinst!

Gå in på http://gekko-attsyengecko.blogspot.se/2012/11/vinn-billett-til-juleexpo.html?m=1 och tävla innan 20e november!

måndag 5 november 2012

Jag är SÅ nöjd!!!

När jag såg detta tyget på syfestivalen så visste jag att jag skulle göra en Renfrew med mudd i bränd orange och nu är det gjort! Tröjan blev precis så härlig som jag tänkt mig och jag är helnöjd!

Mudden nertill gör att tröjan får lite "puff", jag syr även med liiite mindre sömsmån längst ner och längst ner i ärmen så effekten förhöjs.

Mudd från stoff och stil och tyg från Gekko.

Boxertrosor

Boxertrosor i mönster från LG. Tyg från tygpyssling och resår från mrs bao.

Nästa gång syr jag nog en storlek mindre och ev kantar benen istället för att vika in. Annars är modellen otroligt skön att bära.

söndag 4 november 2012

Renfrew topp.

Topp i sewaholics mönster Renfrew med rundad hals och 3/4-ärm. Tyget minns jag inte vart jag köpt. Mudd i svart från Stoff och stil.

Jag har roat mig med att rengöra,smörja och byta nålar på min overlock i helgen och nu är den nästan som ny :-) sömmarna blir jättefina och den låter lite mindre. Detta var första plagget som jag fått sytt på hela helgen, men så blir det ju med så många som pockar på uppmärksamhet och allt annat som man ska göra. Jag är iaf riktigt nöjd med tröjan!