torsdag 27 september 2012

Mössa i avskedspresent!

En liten kille ska sluta på sonens förskola idag för att flytta hem till Tyskland och jag ville ge en avskedspresent. Valet föll på det blå smurftyget och ett foder i vit fleece. Strl ca 3-7 år. Eget mönster.

söndag 23 september 2012

Kalsonger

Inte så lätt att fotografera rättvist, men här är två par boxer till maken som varit utklippta sedan i somras och som jag bara haft dåligt samvete över sedan dess. Nu är de äntligen klara! Mönster från LG i strl M. Resår från mrsbao, tyg från stoff och stil.

fredag 21 september 2012

Uggletröja i höstrusket!

För ett tag sedan såg sonen detta uggletyget på en tröja och ville gärna ha detta tyget. När det sedan var fraktfritt på Jnydesign så slank detta och det randiga tyget med tillsammans med dinosaurietyget jag sydde höstmössan i som du ser i föregående inlägg.

Mönstret är från Ottobre och jag är riktigt nöjd med tröjan! Kommer passa bra nu i höstrusket. Sydd i strl 110.

söndag 16 september 2012

Höstmössa!

Första höstmössan sydd! Dinotyg från jnydesign och fodrad med brun Jersey från samma ställe. Mönstret är eget. Ca 3-7 år. På insidan sitter en namnlapp å i sömmen sitter nya namnlappen.

tisdag 11 september 2012

Nya namnlappar!

Mina nya fina namnlappar från 3exter.

lördag 8 september 2012

Träningslinnen x 2

Mycket svårfotade, men två träningslinnen i specialtyg från ebay, sydda i strl 34 till min syster. Det är brottarrygg på dessa med, precis som förra linnet jag sydde för ett tag sedan.