fredag 17 juni 2011

Shorts i storlek 100.

Shorts i vävt tyg som är köpt på panduro. Resår i midjan. Ska bli spännande att se sonens reaktion imorgon, han var nämligen väldigt förtjust i tyget.

Snigligt... :)

Ännu ett linne efter samma mönster. Sniglar från znok och mudd från stoff och stil. Älskar detta tyg, såg att det kommer även med rosa bakgrund, men jag tycker att själva retrokänslan med brun/orange höjer plagget och det turkosa är så rätt och lättar upp!!




En elefant balanserade...

Ett linne sytt i en härlig Jersey från liandlo. Mudd från stoff och stil. Mönster som i tidigare inlägg i storlek 100.

torsdag 16 juni 2011

Ett linne till!

Ett linne till efter samma mönster som föregående inlägg. Tyg från liandlo och mudd från stoff och stil.

Linne

Ett linne till sonen i strl 100, mönster från "sy i mjuka tyger". Tyg från JNY-design i Jersey och mudd från stoff och stil, vilka förresten öppnar sin Gbg-butik på måndag!!! (gissa vem som ska dit).

Shorts

Kortbyxor i collegetyg som jag fått av en snäll arbetskamrat. Mönstret kommer från "sy i mjuka tyger". Sydda i storlek 100.

onsdag 8 juni 2011

Syhörnan :)

Den här bilden fick jag skickat till mig av min man nu på jobbet... Äntligen är maskinerna uppställda igen, å den 13 juni går jag på semester, kunde ju nästan inte kommit lägligare!!



lördag 4 juni 2011

Snart snart....

Mina maskiner har varit nerpackade för att vi renoverat och bytt rum med sonen, något som har tagit både tid och energi. Snart kommer jag att få packa upp dom igen och börja sy och kanske få börja använda min nya provdocka som jag fick i present, en lady valet. Jag har många projekt på gång och återkommer snart med mera sytt och pysslat!